Privacyverklaring

HanTOS Esbeek BV, gevestigd aan Esbeekseweg 10 b, 5085 EB  Esbeek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Esbeekseweg 10 b
5085 EB  Esbeek
+31 13 516 9619

Dhr. A.P.A.M. van Gerven is de Functionaris Gegevensbescherming van HanTOS Esbeek BV. Dhr. van Gerven is te bereiken via jos@hantos.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

HanTOS Esbeek BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van de diensten van HanTOS Esbeek BV en/of omdat u deze persoonsgegevens zelf aan HanTOS Esbeek BV verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die mogelijk verwerkt worden:

– Voor- en Achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Locatiegegevens

– Gegevens over uw activiteiten op onze website

– Internetbrowser en apparaat type

– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die verwerkt worden door HanTOS Esbeek BV

De website van HanTOS Esbeek BV en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat HanTOS Esbeek BV zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via jos@hantos.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt HanTOS Esbeek BV persoonsgegevens

HanTOS Esbeek BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Het kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om informatie te verstrekken over wijzigingen van de diensten en producten van HanTOS Esbeek BV
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • HanTOS Esbeek BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren
  • HanTOS Esbeek B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als HanTOS Esbeek BV hier wettelijk toe verplicht is, zoals gegevens die HanTOS Esbeek BV nodig heeft voor een belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

HanTOS Esbeek BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HanTOS Esbeek BV) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

HanTOS Esbeek BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens:

Zolang u goederen en diensten van HanTOS Esbeek BV afneemt:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Bankrekeningnummer

Uw gegevens worden opgeslagen in Davilex en/of externe bestanden die alleen toegankelijk zijn voor Dhr. A.P.A.M. van Gerven.

Delen van persoonsgegevens met derden

HanTOS Esbeek B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. HanTOS Esbeek BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

HanTOS Esbeek BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Google Analytics

Bij de inrichting van Google Analytics hebben we de volgende maatregelen genomen ter bevordering van uw privacy:

– Google Analytics mag uw IP-adres alleen geanonimiseerd verwerken.

– De ‘Gegevens delen’ opties van Google Analytics hebben we uitgezet.

– We hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google.

– Analytics data wordt standaard 26 maanden opgeslagen.

Als u niet wilt dat ‘Google Analytics’ wordt gebruikt, kunt u de ‘Google Analytics Opt-out Browser add-on’ voor uw webbrowser downloaden en installeren. U kunt de add-on downloaden van de Google site: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HanTOS Esbeek BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een andere, door u te noemen organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar jos@hantos.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

HanTOS Esbeek BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

HanTOS Esbeek BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via jos@hantos.nl

UITGELICHT
Esbeekseweg 10-b 5085 EB Esbeek
Nederland
T: +31-(0)13 - 5169 619
E: info@hantos.nl
KVK 18048948
Stat. zetel Esbeek